Andreas jobber som Personlig Trener her hos oss. Han ønsker å komme i kontakt med deg som trenger hjelp med treningen. Han tilbyr følgende pakkeløsninger til deg som kunde:

 

Basic Start er en pakkeløsning for deg som ikke nødvendigvis kan så mye om trening eller har trent tidligere, men som ønsker å begynne med trening på den trygge måten. I dette programmet tilbyr vi tett oppfølgning i perioden, samt ett treningsprogram for dine målsetninger så du kan trene på egenhånd utenom de timene som du har med PT.

Vektreduksjon/bedre form er en pakke rettet mot deg som ønsker å gå ned i vekt og/eller komme i bedre form. Her blir det lagt vekt på trening rettet mot fettforbrenning og økt kondisjon. Treningsprogram blir skreddersydd for dine behov. Her blir det tett oppfølgning i perioden hvor du trener med PT, samt tips og råd til hvordan du kan ha et best mulig kosthold.

 

Styrkeøkning er en pakke for deg som ønsker å bli sterkere. Her blir det lagt vekt på tunge løft med riktig teknikk. Her blir det tett oppfølgning i tiden vi trener sammen. PT vil lage et program for deg og dine mål som du kan følge de dagene du trener på egenhånd. Vi tar tester underveis så vi ser at du oppnår dine ønskede resultater.

Baseløft er et program hvor PT hjelper kunden med teknikk i ulike baseløft. Baseløft kan være skadeforebyggende i hverdagen, da man ofte ser arbeidsskader eller lignende på grunn av dårlig løfteteknikk. PT vil lage et program hvor du kan trene på egenhånd de dagene du ikke trener med PT. Det vil bli tett oppfølgning i perioden.

Ta kontakt med Andreas på tlf. 92298436 eller send en mail til

andreas-lauritzen@hotmail.com

ÅPNINGSTIDER

KL.05.00 - KL.24.00 365 DAGER I ÅRET

 

KONTAKT OSS

Mail:  post@basicfitness.no

Telefon: 90963431

BESØKSADRESSE

Kleppevegen 18 A , 5300 Kleppestø

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

  • Black Google+ Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black